Sjuk

Jag i onsdags så fick man gå hem från jobbet för man mådde illa  låg hemma hela onsdags kvällen och kunde inte resa mig i soffan det var faan vad illa jag mådde hela dagen, och igår så var jag helt slut så sov nästan hela dagen.
Idag fredag är jag tillbaka på jobbet igen men det åker lite hiss men jag hoppas att det ska repa sig under dagen.

Ska jobba hos Anna ikväll på Amaryllis fixa iordning ett kontor där nere och det ska bli det finaste mysigaste kontoret som finns =)

Det känner jag att hon behöver

Kram På Er

Promenad med Fezz

I söndags så tog jag en promenad med Fezz på en ca en mil det var ju lite jobbigt till slut men hunden var tröttare än vad jag var när vi väl kom hem
haha
image127


image128

Barnvakt och fika hos syrran

Jag skulle hjälpa Syrran lite med barnen för Lasse hade golf och den var sååå mysigt vi läste sagor och lekte i massor sedan blev William lite ledsen över att pappa inte var hemma och kunde leka med honom så då fick moster leka älg så William fick använda sin bössa och ut och jaga älg och han drog ett skött rakt på älgen =)

image125

image126

image41

En Liten mini resa Med Lindore

Skulle åka till Limmared och lämna av lite paket från Hagluns och då tänkte jag att jag tar med mig någon att snacka med och Lindore var det perfekta valet.
Jag GPS en var insätlld på limmared och vilken gata men aj så fel vi hade den visade ju fel så vi åkte iväg ja jag vet inte var men efter att vi åkt några grusvägar och blivigt jagade av en stor lastbil så hittade vi rätt haha.

image118image124

Nytt till skott Leo

Ulrica och Lasse och William fick nytt tillskott i familjen det blev en liten pojke som ska heta Leo
Han var så söt när vi var och träffa han på sjukhuset bara några timmar efter att han hade hittat ut till denna världen.

Jg åkte dit för att hälsa på och grattulera och där var även mamma och pappa så vi tog lite fika och snackade .

image108

Lilla Leo bara några timmar efter han hittat ut =)

William den stolta store broden var lite nervös när han skulle hålla sin lillebror

image109

Så sött !!!image115

image116

image117

Resa till Playa Ingles

Då bar det iväg till Playa del Ingles och fira Annas födelsedag.
Det var en våt tillställning vill jag tala om.
Fint väder var enda dag men det var ganska så kallt på kvällarna så det var tur att man tog med sig jackan =)

Vi åt på samma ställe hela tiden vi var där ett riktigt grymt ställe inne på Jumbo köpcenter det var faan vad mat man fick på det fatet.haha

Sedan bar det i väg ner till party stället Kashbah eller hur det nu stavas varje dag nästan så det var ju lite sletet det sista men Anna höll flaggan i topp hela resan medans jag stod och sov vid en pelare inne på Diskot  hahah

Kan lägga ut lite bilder men väntar fortfarande på att få några av Anna

image94image100image106

image107

Uppdateringen är ett faktum =)

Ja nu ska jag uppdatera min blogg en gång för alla.
Julen var trevlig och det var nyår åxå men det har ju hänt en del sedan dess så jag tänkte jag slänger in lite bilder på helgerna så hoppar jag vidare , men ha ett bra år på er alla.

image73

image74image81Så kommer lite bilder från nyår.
Hade ju inte tid att ta bilder på alla men här kommer lite .image92

Måndag och hårigt värre hi hi

Ja då var det måndag och man fick börja dagen med att dammsuga fy vad hundarna fäller nu eller, allså jag måste dammsuga ca två gånger om dagen för att det inte ska se för jävligt ut. Ha Ha

Har inte så mycket att göra på jobbet dessa tider så funderar på att sluta lite tidigare och ta hunden på en låååååååång promenad så kanske det åker av lite hår åxå haha men vi få la se vad bossen säger om denna iden.

Igår så bakade jag och Lindore både bullar och pizza mums blev det sedan så var jag kujtim och Daniel nere på Haglunds och sprang med hundarna och det var helt sjukt vad dom sprang Fezz låg pall hela dagen sen igår så det var ju skönt för honom.

Vi var även nere på Granngården i Lördags och tog kort på Fezz av en fotograf som var där och korten kommer att komma inom en vecka och detta kommer ju att bli jätte spännande.

Jobbade i Lördags på Terrassen det var inte så mycket att göra men det rullade på.
Dom nya kassorna som vi har fått där nere hunderlättare ju i massor med alla kort alla ska dra hela tiden tog bara 5 sekunder för pappret att komma ut jippi sparar massor av tid på detta.

Ja nu ska jag börja att jobba lite igen men hör av mig

Hej Hej

RSS 2.0