Pennkjolen

Låt dig inte luras av den mindre häftiga längden , pennkjolen är bland det mest smickrande och läckra du kan ha på dig för att framhva dn fina rumpa

Lördags mix

Då var det lördag och jag vaknade ju sjukt tidigthmmm.
Idag blir det att gå till stan och titta lite fika och ev luncha
senare så så blir det slappa och senare en långpromenad med hunden.
Ikväll måste jag ner på terassen och kolla läget haha

ha det bra

Världens bäst klädda kändis

HOLLYWOOD. Rihanna vet inte bara hur man gör popmusik.

Hon vet också hur man ska se ut.

Sångerskan har utsetts till världens bäst klädda kändis.

– Vilket år! Rihanna har förvandlat sig från alldaglig till modeikon, motiverar People Weekly utnämningen.

Lika kul som nyheten är för Rihanna, lika sorglig måste den vara för Paula Abdul. Den kvinnliga domaren i ”American idol” toppar listan över de sämst klädda kändisarna.


 


Wanted

Såg filmen Wanted aa riktigt bra och spännande film.
Det hände saker hela tiden senare i filmen tar den en ganska stor vändning och slutet är guld .
Altid lika roligt att titta på iskalla Angelina Jolie

Gå och se den ni ommer inte att ångra er


Trafficking – vår tids slaveri

Varje år säljs och köps mellan 600 000 och 800 000 tusen människor över nationsgränserna. Mångdubbelt fler faller offer för människohandel inom det egna landet. Mörkertalet är stort samtidigt som beräkningar visar på en kraftig ökning de senaste åren. Idag är handeln med människor den tredje största formen av organiserad brottslighet, efter handeln med narkotika och vapen.Människohandel, eller trafficking, brukar definieras som att offret har tvingats, lurats eller hotats i syfte att utnyttjas på olika sätt.

Trafficking har stora konsekvenser som kan delas in i tre olika områden. Dels tar människohandeln ifrån en individ hennes grundläggande rätt att vara fri och själv bestämma över sitt liv, dels ger det inkomster och bränsle åt den organiserade brottsligheten. Dessutom innebär människohandeln en global hälsorisk.

De flesta offren för trafficking är kvinnor och barn. Kvinnor och flickor säljs oftast till prostitution men också till tvångsgiftermål och hushållsarbete eller som billig arbetskraft i jordbruk och fabriker. Pojkar används oftast som arbetskraft i fiske- eller gruvnäringen eller på jordbruk.

Bordell i Xian, Kina. Foto: PrB.
Unga kvinnor luras med löfte om arbete.Falska löften

Ofta luras offren med falska löften om välbetalda arbeten eller utbildning i någon rikare trakt. Men det händer också att fattiga familjer i till exempel västra Afrika skickar iväg sina barn till vad de tror är ett bättre liv. I andra fall förekommer våld, hot och tvång.

Offren för människohandel utsätts ofta för fruktansvärda övergrepp. De befinner sig i en mycket utsatt situation, ofta utan pass eller kontakter i ett land där de inte kan reglerna eller språket. Därför har de svårt att värja sig eller göra något åt sin situation om de misshandlas, våldtas, hotas, och torteras. De fysiska och psykiska skadorna blir ofta allvarliga och tar lång tid att återhämta sig ifrån.

För flickor och kvinnor som har varit offer för trafficking och som har utnyttjats i sexindustrin tillkommer i många fall också det sociala stigmat. I vissa områden i världen gör skammen över att ha blivit tvingad till sex innan äktenskapet att flickan inte längre accepteras av sin familj. Därmed kan hon vara fast i prostitutionen för alltid.

En man på en bordell i Berlin. Foto: Markus Schreiber/PrB.
Hundratusentals kommer till Västeuropa varje år.Från landsbygd till städer

Handeln sker främst i två riktningar, från landsbygd till stad och från fattigare delar av världen till de rikare delarna. Till Västeuropa kommer varje år mellan 120 000 och 500 000 kvinnor och barn.

Rikskriminalen räknar med att mellan 400 och 600 kvinnor och barn varje år kan vara föremål för människohandel i vårt land. Då handlar det först och främst om trafficking för sexindustrin. De flesta offren för människohandeln i Sverige kommer från Ryssland eller de baltiska länderna. Den som döms för människohandel i Sverige kan få upp till tio års fängelse.

Eftersom en människa, till skillnad från till exempel narkotika, kan säljas om och om igen är människohandel en mycket lönsam verksamhet. FN beräknar att de kriminella grupperna som ägnar sig åt människohandel varje år drar in omkring 50 miljarder kronor.

En 52-årig kvinna dömdes 2003 till fyra års fängelse för grovt koppleri. Hon drev en bordell i bostadsområdet Bergshamra i Stockholm. Några av de prostituerade kvinnorna hölls inlåsta på bordellen. Foto: Sara Mac Key/PrB.
I Bergshamra i Stockholm stängdes en bordell 2003.Information och straff

FN och frivilligorganisationer arbetar på olika sätt mot trafficking. Att informera unga kvinnor, barn och föräldrar om människohandelns risker och avigsidor tillhör de vanligaste metoderna.

Men hårdare straff för de som drar nytta av handeln med människor och större resurser till polisen har också blivit följden av att problemet har uppmärksammats på senare tid. Eftersom människohandel är ett problem över nationsgränserna är internationellt samarbete mycket viktigt för att kunna göra något åt problemet.


Alexander Schöld - Jag Hatar DigVarför är du alltid lite bättre
när jag kämpat mer än du gjort
Du får allt att flyta så enkelt
när andra sliter så hårt

Varför riktas ljuset alltid mot dig
när jag står i skuggan bakom
Du har alltid alla på din sida
och jag står ensam var gång

Jaa jag hatar dig
fan vad jag hatar dig
Jaa jag hatar dig
du är så jävla bra

Du är inte den som går och skryter
det gör allt så oerhört svårt
Även om du gör mig mycket bättre
är silver allt som jag fått

Jaa jag hatar dig
fan vad jag hatar dig
Jaa jag hatar dig
du är så jävla bra

Om jag nångång lyckas komma om dig
ska jag trycka ner dig totalt
Det är det som gör mitt liv värt att leva
Att du blir skuggan av mig

Hittade denna på jävligt bra blogg klicka HÄR för att läsa mer

Att sälja sex stiger i antal

Tro det eller ej, idag skrev metro om hur otroligt vanligt det är att ungdommar säljer sig via nätet.
Det har också visat sig att killar säljer sig mer än tjejer. Detta är fullkomligt sjukt. om Det går två tusen elever i en skola, alltså har ca 200 personer i skolan sålt sex? Herregud! Vad är problemet, varför gör man det? Vem är det som köper sex av en 18åring? En annan 18åring? Nej jag kan inte fatta det, kan inte folk förstå att sex är något fantastiskt, inte något man bara kan göra sig rik på?

Ja, du är en slampa

Läste detta på en blogg

Ni vet när man ligger i sängen med någon tjej och hånglar i underkläder?! Allt verkar gå som på räls, precis innan man ska ta steget lite längre så säger ofta tjejen "jag vet inte om detta är en så bra idé". VARFÖR säger ni sånt?! Båda vet att vi kommer att ligga i vilket fall, bara att ni måste få det sagt först så ni inte verkar billiga och att vi ska tro att ni tänkte säga nej först och framställa er själva som dyrare än vad ni är. Sluta säg det bara. Ingen bryr sig. Jag har även hört denna "jag brukar inte ligga med killar så här snabbt" eller "om du lovar att inte se mig som en slampa imorgon". Whatever makes you happy in the morning.Min komentar till detta

Måste man vara slampa bara för att man har sex eller för att man säger det vanligaste fraserna som sägs i en killes säng ?????

Ja som tjej kan ju rakt säga att om en kille är atraktiv nog och man känner att faan denna killen ska jag ha i säng så vet tjejen att det är detta hon vill,och då säger man inte dessa fraser i sängen tro mig  ,men om man drar med en kille hem 5 i 2 som man inte är araherad av eller aldrig skulle dra med hem i nyktert tillstånd så kan det ju vara så att man senare efter kommit hem säger dessa saker p.g.a att man kanske inte känner för att gå vidare i sängen och det kan ju vara ett tecken på att kille ifråga inte är så atraktiv kl 4 på morgnen när spriten börjar att lämna kroppen .
Tänk på det nästa gång som du tittar dig i spegeln.

Någon annan som har komentar på detta

Akta er Beroende framkallande

Jag är helt beroende av mint choklad  aa jag måste ha nästan en 200 g kaka varje dag helt sjukt .
Stor Varning börja inte ätaJag på Cowboy jakt


Williams årliga kalas gick av staplen och jag var den största och grymmaste cowboyen av dom alla

Willian syster son Hikki och jonathan Jonathan Jag och systersonen Leo

Eva Longoria är en snygging

Man kan säga mycket om kändisar utan smink att dom ser ut som riktiga Looosers men det finns en viss skillad på dessa korten på Eva men det går väll inte säga så mycket mer om att tjejen har naturlig skönhet eller vad säger ni ?

you go girl !!!!Frågor 1


Linda

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Blå (jeans)

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Pink

4. VAD GJORDE DU IGÅR?
tog en promenad, pratade i telefon, fikade med vänner.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Äpple paj

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Höstigt

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Sasha
8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Ja

10. HUR MÅR DU IDAG?
Jodå, ganska bra.Trött bara

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Red Bull

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Vodka

13. FAVORITSPORT?
Gillar i princip all sport att titta på men utföra är det Volleyboll

14. HÅRFÄRG!!
mellan blond

15. ÖGONFÄRG?
Gröna

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG??
Solnerdgång
17. SYSKON OCH DERAS ÅLDER?
storasyster 38 strebror 32

18. FAVORITMÅNAD?
Juli

19. VILKEN FILM SÅG DU SENAST?
wanted
20. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Lördag

21. FAVORITHOBBY?
Just nu Fiske men jag kan lätt snöa inne på grejor

22. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
behöver inte tänka på detta har stadigt förhållande sen 10 år tillbaka (jag vt det är länge)

23. FAVORITLÅT(ar)
Allt med Pink

24. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

25. KRAMAR ELLER KYSS?
Båda! ;-)

26. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
Förhållande

27. CHOKLAD ELLER VANILJ?
Choklad helt klart!

28. HUR VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA VARA?
Ärliga och med mycket humor

29. HAR DU NGOT HUSDJUR?
Hund (schäfer)

30. VAD ÄR DET BÄSTA MED DJURET?
Han är lika lat som jag och killen haha

31. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
I en lägenhet medmin sambo

32. VILKEN BOK LÄSER DU JUST NU?
Livstid av Liza Marklund

33. VILKEN VAR DEN SISTA SPELNINGEN DU VARIT PÅ?
Brusan

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Grå medbubblor på

35. FAVORITSPEL?
Kortleken

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGA?
ja =)

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
nej =(

38. ÄR DU ROMANTISK?
Det tror jag nog.

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Ja absolut

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
Ingen ännu... men det är fritt fram att sno frågorna här för den som vill! :-D

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Börjar jobba kl 6,47 sedan rasta min vovve sen umgås med killen

42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA?
19,12
Pengar gör en snygg

Man kan ju inte annat än säga att pengar gör en snyggare hahaha

Eller vad säger ni ??
Från ful ankunge till svan

Ja man kanske kan säga att man växer från ful ankunge till en svan om man heter Paris Hilton


Pink ( so hot )


Måste bara klaga lite

Hallo eller vissa bilskyltar borde förbjudas eller ?????


En vanlig kvällspromnad med Fezz

En vanlig kvälls promenad med Fezz blv ett bildspel hahah
Fezz spårar kakor

Vi åkte upp till fouad och fikade lite och då skull hans son leka med fezz och då fick han spåra efter kakor i trädgården =)


Det nappar =)

Jag och kujim åkt ut och fiskad och vi fick en fin jädda på kroken
Efter ett par timmar så kom både George och Fouad och Marcell kritian och pjer
Och då nappade en jädda till =)


jennifers Fotbolls match

Jag och Kujtim drog och kollade på jnnifer när hon splad fotboll och det gick bra dom vann med 9-0 och jennifer gjorde ett mål

Lite bilder på Jnnifer och hennes bror på och utanför planen =)Jennifer på planen


kristian jennifers bror


Jenifer på avbrytar bänken

uppdatring av veckan

I lördags var det fest vi drog alla till skövde dt var mat fstival men det var ju inte vi direkt intrsserade av =)

lite bilder på vägen dit. och de var en våt tillställning =)
På den övre bilden är det Sasha och Mirre och man ser Kujtim lite i bakrunden
Och på den nedre bilden är det jag och Mirre

RSS 2.0