Jobba ikväll
Då ska man jobba ikväll igen och idag ska jag satsa gärnet på att fixa färgglada
drinkar
Vad tror ni om dessa


Kvällen igår i bilder
Detta var kvällen igår i bilderPatricia & JagSigge & JagPeter & NamickZaja

Jobb och fika

Jag drog och fikade en sväng medKujtim och Gadaf och nu ska jag iväg och jobba men skriver mer senare

Kram
GI middag

Ja de behöv väll inte säga så mycket mer ärn att detta var dagens GI middag


Men så löjligt gott !!!

Gissa full kändis
Allså man tror att vissa kändisar  har ett fläckfritt förflutet men icke
sa nicke om detta

Denna kväll har väll Heroes stjärnan Hayden Panettiere kollat lite väl djupt
i flaskan kanske Men visst älskar vi henne ändå =)


Jobbiga Mellanmål

Nu verkar det som att jag gör åt mer energi än vad jag stoppar i mig  för jag går ständigt hungrig.
Brukar äta kokt ägg till mellanmål men idag så räcker inte detta .
Efter promenaden på morgonen idag så åt jag frukost och jag åt även frukost på jobbet halv nio men jag var hungrig efter en stund ändå och det brukar jag inte göra så jag har fått plocka med mig mer matiga mellanmål  som givetvis är lite kolhydrater i så vi får se om det fungerar .

       

Hans kungliga höghet – prins Daniel av Sverige..

.....& Victoria Westling...eller?
Hur kommer detta funka?
Daniel Westling förlovar sig med kronprinsessan Victoria Bernadotte! (roligt för dom och roligt för Sverige)

Jag ställer mig frågan: hur ser det ut i vår moderna värld?
Jag gillar vårt fina,  (oftast) fläckfria & moderna kungahus.
- Men hur moderna är dom?....

ja... den frågan ska man och bör man ställa sig, om vi nu ska ta genusperspektiv och gamla traditioner ska ju Victoria byta till,  "Victoria Westling" .............för man ska ju alltid ta mannens namn vid ett bröllop....eller?

jag bry min nog inte ett dugg, men visst är det en kul fråga !!

Faktum är att när jag i förra veckan gjorde ett besök på Noppes (den adliga krogen i Stockholm) med min blåblodiga vännina & hennes lika blåblodiga vänner förde jag frågan på tal.

ojojoj vilket liv det blev !!

dom vänligaste komentarerna löd som följer...

- Daniel är en "Lantis" som inte blivit mer än dörrvakt om han inte mött Victoria
- Bernadotte ska och kommer vårt kungahus heta sålänge det finns kvar
- Min pappa hade aldrig godkännt honom som mitt gemål
etc.


Men visst är det coolt att en "lantis" & "PT" ska bli vår kronprinsessas blivande prins - det är

Texten lånad av http://mansgrisellerfeminist.blogg.se/

Hans hund avslöjar honom

Det låter som en klyscha, men valet av hund säger faktiskt en
hel del om ägaren. Som allt annat vi omger oss med är också
husdjur identitetsförstärkare, om än håriga sådana som svettas
med tungan. Så här läser du av herren genom hans hund:

CHIHUAHUA Även om det naturligtvis finns passionerade chihuahuaälskare finns det anledning att oroa sig om killen du träffat bär runt på ett exemplar av den lilla mexikanska hunden. Särskilt om den heter Gucci, Tinkerbell eller något liknande. När man köper hund gör man det för att dela livet med annan levande varelse - inte för att Paris Hilton och Britney Spears har en. En chihuahuaägare som inte bryr sig om sitt husdjurs eventuella trendriktighet är däremot ofta humoristisk och trygg i sin manlighet. Det måste han ju vara med en så bögig jycke.

LABRADOR Labbeägaren bryr sig påfallande ofta bara om en sak: att omge sig med så praktiska saker som möjligt. Han kör bil med god bränsleekonomi, har lättskött frisyr och större pensionssparande än nöjeskonto. Att han kanske är lite tråkig slår honom aldrig - det är alla andra som gör sig till. Och det kanske han har rätt i. För labradoren är på många sätt den ultimata hunden: lagom stor, foglig, frisk, snäll mot barn och retar ingen.AMSTAFF ELLER PITBULL
Ägare till de av medierna så kallade "kamphundsraserna" gillar kanske att omge sig med tuffa attribut. Men liksom hundarna är ägarna egentligen okonventionella och kärleksfulla killar. För väljer man en hundras som får så mycket skit tyder det på att man är en fritänkare som inte låter den allmänna opinionen diktera vad eller vem han ska älska. Samt att man alltid är beredd att försvara sina nära. Se bara till så att hunden inte har ärr efter hundkamper - en hundägare som utsätter sin bästa vän för sådant är uppenbarligen psykopat och bör undvikas.TAX
Taxägare är ofta okomplicerade, rejäla och hjälpsamma killar. De väljer inte hund för att spela Allan eller för att den ser snygg ut i framsätet på deras BMW. Taxar kanske har skrattretande korta ben och sträv päls men de har också ett glatt humör och kan hänga i skogen i princip hur länge som helst. Och om någon vill att han ska kila ner i en blodtörstig grävlings gryt nickar bara taxen käckt och säger: "No problems." Samma sak gäller påfallande ofta också ägarna.SCHÄFER Hänger inte schäferägaren på en parkbänk i centrum och luktar surt av dessertvin är det stor chans att killen tvärtom är ambitiös, trofast och gillar att ha kontroll över sitt liv och sin omgivning. Väljer man en schäfer är det antagligen på grund av rasens överlägsna bruksegenskaper samt att det är en utpräglad enmanshund. Att han kommer att kräva lydnad och ovillkorlig kärlek även av dig är att förenkla, men du kanske ska vara på din vakt.


COCKERSPANIEL Spanieldiggaren vill ju uppenbarligen ha något ulligt, gulligt med stora bebisögon att gosa med i tevesoffan. Så om du gillar fleecefiltar, innetofflor och "mysiga hemmakvällar" måste han vara killen för dig. Men låt inte den gulliga uppsynen lura dig att hantera spanielägaren hårt och oaktsamt. Cockerspanieln toppar bitstatistiken och något säger mig att det gör deras ägare också
Källa : Cosmopolitan.se


Promenad och Frukost med Musli

Då var vi ute och gick i morse igen i 45 minuter aa detta är ju kanon känner jag , när vi kom hem så åt vi frukost med bär och Musli kaffe och ett glas apelsin juice

Jag gick samma runda igårkväll så jag gick en mil på under ett par timmar bara , jag kommer ju faan att rasa i vikt här allså haha

(om jag orkar fortsätta ja )


Ingen Promenad

Oj idag blev det visst ingen promenad på morgonen man känner sig helt plötsligt välldigt dålig inte bra men men jag gick en timma igår kväll så jag kompenserade det lite med den .
Får la gå en lång promenad i eftermiddag istället  kansle hälsorundan för att ta tiden på hur lång tid den tar .

Kasta skit på köttätaren

Jag måste ju ta detta om vegetarianer , detta har varigt ett ämne som har dykt upp ganska mycket nygligen.
Jag tycker att detta med vegetarianer är bara ett sätt att uttrycka sig på ett negativt sätt, att ena dagen sätter tänderna i den största blodiga biffen du kan tänka dig till att du andra dagen bestämmer dig för att inte äta kött p.g.s att det var nått djur på tv som far illa i ett repotage vad faan är detta eller?????
Vegetarianer i all ära och att alla ska få äta och  göra precis vad dom vill givetvis men så har lite udda personer som vägrar att handla sina kläder på HM och bara på second hand som ungås bara med liknande personer en tendens att vara vegetarianer .
Men nygligen var det personer som i princip idiot förklarade mig bara för att jag äter kött och jag tycker att människan i grunden är en köttätare inget snack om saken och jag tycker även att barn är i behov av att äta kött när dom växer upp att alla barn som fortfarande inte har fullt ansvar för sig själva ska äta kött.
Visst när dom har blivigt äldre och står på egna ben att deras val är att inte äta kött så visst är detta ok men det ska vara för en bra anldning, inte bara för att halva hollywood inte äter kött eller bästa kopisen Bella gav upp detta för en vecka sedan .
Människan är ett djur som äter djur detta djuret äter i sin tur djur  o.s.v
så har det varigt sedan grottfolket det var ju inte direkt att dom sa
- Nej tack till hjorten , jag är vegetaran och satte sig i gräset och åt nej nej.
Visst finns det bra alternativ idagens läge böner och andra biffar man kan köpa men jag tycker att det är helt jävla onödigt att lägga ut dessa pengar.
Visst finns det djur som hanteras illa under transporter m,m men köp tex ekologiska alternativ eller gör nått åt saken faan bara för att just du slutar äta kött så betyder ju inte detta att 9 000 000 av det svenska folket gör detta så gör nått åt saken istället för att bara tror att
Hmm jag drar ju mitt strå till stacken av att inte äta kött iallfall då är du ju idiot.
Men visst jag respekterar vegitarianer och dom kan respektera oss som är kött ätare.

Ta lite ansvar och gör nått åt saken .
Jag är köttätare och jag har försökt att lägga min mening när det kommer till detta gör det du åxå.

Komentera gärna  !!!!!!!

GI Lunch

Då har man ätigt lunch då och det var ju sallad som stod på menyn denna första GI dag


Morgon promenad

God morgon alla !!
Ja det var hemskt var jag har varigt dålig på att uppdatera under helgen men ska lägga in bilder senare idag.

På morgonen idag så gick jag och Kujtim upp kl 5 för att vi ska börja gå på morgonen, jag har drömt hela natten att vi försov oss så jag har typ inte sovigt något alls knappt känns det som men men jag piggnar till det brukar jag göra.
Jag tog även med kameran men givetvis så tog batterierna slut innan vi fick någon bild så det får vi ta i morgon istället

Så idag så startar GÅ ner i vikt till Turkiet så där av promenaden på morgonen och bara GI mat med mig =)

Ha det bra så länge


Solat och middag

-Jag och Kujtim har varigt och solat när vi kom på att vi kunde åka hem till Hikki och Gadaf och fika lite som blev en middag
Så nu står Lassagnen i ugnen och jag bloggar medans Hikki gör Salladen

Morgon promenad

Nu har jag varigt ute med fezz så nu ska vi se vad vi ska hitta på idag

Skriver snart

Jobb igår och idag

Jag har inte hunnit att uppdatera på hela dagen , först var det ligga i soffan och slappa för att jag jobbade sent igår och sedan var det att slappa lite till .
Efter detta så åkte vi till stan för att fika och köpa present till Leo som fyller år hmmmmmmm

Nu har vi slappat och ska snart ner till jobbet igen och servera berusade hihi men ni får ha det så bra och bjuder på lite bilder från igår.Då var det dax

Då var det dax att fixa med Fezz öra här ensam utan veterinärer och det ska bli intressant.
Man känner sig så jävla taskig när man häller i en massa grejer i öronen konstigt att det känns
obehagligt det vet man ju själv.

Han springer alltid och gömmer sig under bordet och det är inte lätt att dra fram honom när han väger 45 kg hmmmmm
aa nu var det dax iallafall .
En ego Tripp bara

Kände att jag bara ville lägga upp en ego bild


Veterinären

Igår var jag tvungen att åka med Fezz till Veterinären, hela hans öra
var precis konstigt  kladdigt och svullet och det visade sig att han
hade någon konstig bakterie som var jätte svårt att bli av med
så tre olika medeciner fick vi som vi ska använda på han en gång om
dagen i en vecka så ska vi komma tillbaka och se om det har blivigt
bättre .


Gi mat på kvällen åxå


Jonna kom på Besök så fixade lite mat

Medelhavsjärpar med Bulgursallad =)GI Lunch av Killen

När jag kom hem på lunchen igår så hade Kujtim gjort iordning värsta GI maten
Och det var super gott
Både Ägg, Keso och feta ost  aa you name it  !!!!


Mysteriet med vårtan

Hennes Vårta har bara växt och växt ju mer man kollar på den men nu den sista tiden så har den börjat försvinna och detta leder till ett mysterie
Vart har vårtan tagit vägen ??


Middag hos Dala och EmelieDala och Emelie ringde och frågade om vi ville komma över på middag och det passade precis lagom för jag skulle börja laga middag hemma så då slapp jag detta.

Jag tog hunden och gick upp för kände att jag behövde ta en lång promenad och nu fryser jag inte längre nu när jag har fått min jacka lagad.

Jag och Emelie satt efter och snackade lite skit och drack kaffe

I'm A Womanizer Baby


Allahjärtansdag i Riga

Då har man spenderat allahjärtansdag i Riga aa det var toppen mysigt
Hytterna kanske var något slitna fast vi hade bunkat upp oss till en Ahytt så var det inget vidare men det var ju tur att vi bara spenderade natten där för resterande av resan så var man ju mest ute på båten och satt och myste


Är är jag med kvällens OutfitKullen betäller Drinkar i PianobarenKillen och Jag i ShowbarenVälkommen Till Riga (strax innan Dockningen )


Jag och Emelie


Emelie ,Dala Och Kujtim

Observera frisyren på den blonda tjejen bakom =)

Singstar på Jobbet

Då jobbade jag i fredas på Pubben och då hade dom anårdnat en tävling på singstar
Det kom en massa sångfåglar och och provade på .

Nu på Fredag så kommer det vara en tävling på Pubben den som sjunger bäst tror jag kommer att vinna inträden på terrassen men ska kolla upp dett alite mer nogrannt

Sigge och JonnaJag

Nu var det dax

Nu åker vi är tillbaka på måndag ska försöka att uppdatera

Hej hej

Kvällens Drink

747


4 cl Vodka
Fyll upp med lika delar Roses lime
och tranbärsjuice och en skvätt Sprite.Jobbdax

Då var det dax att springa ner till jobbet snart och servera alkohol till dom som är intresserade att få sig ett buzz idag


Lettland

Imorgon så var det dax att dra iväg till Lettland, jag , kujtim , Dala och Emelie .
Vi ska dra till stockholm lite tidigare så vi hinner luncha med Hanna Fasill lite innan för det var ett tag sedan som vi träffades nu och hsist vi träffades så åkte vi till Falksgrav och hon har ju typ fortfarande mardrömmar över detta.Riga By EveningJag och Hannah

"Kissie har blivit galen!"

Tävling på Kissies Blogg titta in du åxå och få chansen att vinna
Present kort på 1000 kr på Kicks och HM

Detta är upplägget idag !!

Detta är dagens upplägg

* Träna
* Handla
* Städa
* Promenad med fezz

Vad tror ni kommer jag att klara av detta


Bloggarna övervakas av skatteverketBloggarna övervakas av skatteverket

De drar in 100 000-tals kronor och skriver om sin lyxkonsumtion av märkesvaror.
Nu kan Expressen.se kan avslöja att en speciell avdelning inom skatteverket övervakar Sveriges mest populära bloggar för att se om de bryter mot lagen.
- Jag läser dem och tycker det är intressant att se när de har tjänat pengar, det kan röra sig om 25 till 30 stycken, säger Karin Andersson, ansvarig för bloggsatsningen på skatteverket, till Expressen.se.
CM8ShowAdMargin("rektangel_artikel")
 

Fakta

Så funkar reglerna

Om bloggaren skriver om en produkt och får produkten som ersättning för texten räknas det som ett vanligt jobb.
Produkten skall värderas till marknadsvärdet och bloggaren skall sedan ta upp denna summa som intäkt.
Det finns ingen generell lägre gräns för vad produkten får vara värd.
– Principen är att det skall tas upp från första kronan, säger Karin Andersson till Expressen.se.
Den som undanhåller skatt riskerar att åtalas för skattebrott som kan ge fängelse.

Expressen.se berättade på fredagen att Isabella ”Blondinbella” Löwengrip utreds av konsumentverket på grund av misstänkt smygreklam på bloggen.
Men konsumentverket är inte den enda myndigheten som intresserar sig för bloggarna.
Sedan 2007 har en speciell grupp inom skatteverket arbetat enbart med handel på internet.
Expressen.se kan nu avslöja att en mindre division inom gruppen koncentrerar sig på att övervaka bloggar.
Ansvarig för projektet är Karin Andersson.

Under de senaste två åren har hon övervakat Sveriges mest populära skribenter, för att se vilka inkomster de har och om de eventuellt undanhåller dessa i sina deklarationer.
– Jag håller koll på ganska många. Jag läser dem och tycker det är intressant att se när de har tjänat pengar. Man kan se att en del rör sig med ganska mycket pengar, de handlar mycket eller får saker, säger Karin Andersson.

Karin Andersson får på grund av sekretress inte avslöja vilka bloggare som övervakas, men hon bekräftar att fokus ligger på de som är mest populära.
– Det är de som är mest intressanta. De som är mest lästa och de som kan sälja mycket annonser för att de har många besökare.
Hur många granskar du?
– Det kan röra sig om 25 till 30 stycken, säger Karin Andersson.
På Bloggtoppen.se ligger just nu "Blondinbellas" blogg i topp, följt av Kenza, Elin Kling och Katrin Zytomierska.
Skatteverkets bloggsatsning har hittills lett till att man gjort fem revisioner, det vill säga att bloggaren har fått hembesök av skatteverket som granskat bokföringen.

Hittills har inget ärende lämnats över till åklagare, men under 2009 kan flera bloggare vänta sig besök av skatteverket.
– Under 2009 är vi på väg att starta upp några fler revisioner, säger Karin Andersson.
Under 2009 tar skatteverket ett nytt steg i bloggsatsningen. Då skall man börja titta på de gratisprodukterna vissa bloggare får, men Karin Andersson vill inte avslöja exakt vad de kommer att leta efter.
– Vi är laddade, men eftersom vi inte har börjat vill jag inte berätta för mycket, säger Karin Andersson.


Konsten att sova på trånga utrymmen

Detta är våan lata hund .
Han är 3 år och kan konsten med att sova på trånga utrymmen

Fina Reklambilder

Lancome har jätte fina reklambilder som locka

ELLER ???
Jennifer Aniston 40 År

Jag är inte fyrtio, jag är trettio-tio! säger "Vänner"-stjärnan.

Födelsedagen firas med jätteparty hemma i Beverly Hills med pojkvännen John Mayer. Enligt uppgifter finns det en stor chans att Mayer kommer att fria i dag. Det vill dock inte Jennifer prata om.

- Folk borde sköta sig själva.


Flaggtårta

Det var nog den finaste Flaggtårtan jag har sett som Hannah gjorde till Killen i present


Blondinbella & Minken the Movie


Snygg VS PhotoshopadNästan lika snygg men jag är naturlig och hon är överspacklad och photoshopad
HAHAHA

Big Big Mode miss

Hur i helvete ser människan ut , jag vet inte hur det ligger till med vissa andra i Holleywood men Mischa Barton bör anställa en stylist .eller ????????????????Mugshot


Våra annars så vackra celebs har visst inte så mycker naturlig skönhety i grunden haha
Det är skönt att se att även dom kan se ut som skräp.

Hur i helvete fick dom tag på den flådda Minken ???

Isabella "Blondinbella" Löwengrip sålde sina överblivna pälsar på Östermalm.

Då blev hon attackerad med en flådd mink.

  

Bloggerskan Löwengrip, 18, hade rensat ur sin garderob och sålde i går sina gamla klädesplagg i en lokal på Östermalm i Stockholm.

Under försäljningen dök två djurrättsaktivister upp och levererade en flådd mink till "Blondinbella".

Aktionen filmades

Kadavret skapade panik och bloggerskan flydde rummet. Aktionen filmades.

- Vi ville att "Blondinbella" skulle se vad det är hon försvarar eftersom många, särskilt unga tjejer, ser upp till henne och har henne som förebild, säger en av aktivisterna till Sydsvenskan.

Bella har sagt att det finns värre saker än bärande av päls.


Källa: aftonbladet.se  

-------------------------------------------------------------------------------------

När jag läste detta på Aftonblades hemsida så höll jag på att garva på mig , hur i helvete kan man komma på en sådan lysande idé att gå dit och slänga skiten mitt framför ögonen på henne och toppen på isberget videofilma hela förloppet aa det är ju obetalbart material .

Allså för min del så kan jag stå för att man inte ska döda djur för att vi ska bära som det finns fuskpälsar som man kan köpa om man absolut ska ha denna varan

  

Men min fråga nummer två är hur i helvete fick dom tag på den flådda minken??


Vägen till ett friskt leende!

Kontrollen
"Gör upp med din tandläkare om hur ofta du behöver gå dit. En frisk välskött mun behövs inte kollas lika ofta som en som lätt får hål i tänderna. Däremot är det en bra idé att besöka en tandhygienist någon gång per år utöver tandläkaren för att få koll på din tandhälsa. På samma sätt som du joggar för att hålla formen kan du höra med tandhygienisten om det är något du kan förbättra i din munvård."

Borstningen

"Du bör borsta i minst två minuter, överallt och ordentligt ska det vara. Man känner ju inte själv att det är något som händer i munnen, man känner inte av inflammationer eller tandlossning förrän tanden sitter och vickar. Dessutom finns det studier som visar ett klart samband mellan dålig munhälsa och andra kroppsliga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar. Om du förstår vikten av borstningen kanske den känns lite enklare. Byt tandborste minst var tredje månad."

Baskit eller extra allt?

"Alla bör ha en mjuk tandborste med ett ganska litet borsthuvud för att komma åt överallt. Det mjuka borsthuvudet är viktigt för att inte skada vävnaden. Sen ska du använda en flourtandkräm som är effektfullt mot att förebygga karies. Du behöver också göra rent tandens sidoytor, som du kan göra med tandtråd om du har ett friskt och fint tandkött, eller med tandsticka om du kanske har haft en inflammation. Sedan finns det ju ännu fler specialtandborstar med ännu mindre borsthuvuden, och så kallade mellanrumsborstar om man har vidare mellanrum. Färgtabletter tycker jag att alla ska ha. Testa någon gång när du tror att du har borstat jättebra för att se var du missar. Munskölj kan du använda efter borstningen om du tycker att det känns fräschare, men är absolut inte någon du kan ersätta med. "

Dålig andedräkt
"Till 95 procent beror det på dålig munhygien, av bakterier på tunga och i tandköttsfickorna som producerar illaluktande gaser. På natten har du lite lägre salivtillförsel, och när det blir torrt och varmt växer bakterierna ännu bättre, så därför kan det lukta lite unket på morgonen. I synnerhet om du varit på fest kvällen innan, eller ätit en middag med vitlök. Dålig andedräkt förebygger du bäst genom att sköta munnen noggrant. Tuggummi döljer för stunden, men det enda sättet att avhjälpa problemet permanent är att koncentrera sig på att borsta riktigt rent."

Varning för blekning
"Tandkrämer med whiteningeffekt kan ta bort tebeläggningar och rödvinsbeläggningar till en viss del, så de kan du använda emellanåt om du vill. Har du så pass svåra missfärgningar eller beläggningar på tänderna att du störs av det, diskutera det med din tandläkare och gör blekningen där om du absolut vill bleka. Bleker du tänderna för ofta eller med fel sorts blekmedel skadar du emaljen och tandköttet, så det gäller att vara försiktig."

Källa Cosmopolitan.se
 


Ikea lovade för mycket om dunet

Kinesisk underleverantör använder en mängd levandeplockat dunIkea lovade kunderna att aldrig befatta sig med dun plockat från levande djur.

Nu visar Kalla fakta i TV 4 att löftet inte håller.

– Vi är väldigt ledsna för att vi faktiskt har gått ut med felaktig information, säger Marianne Barner, talesperson för Ikea, till programmet.

Förra söndagen avslöjade Kalla fakta att 34 av 39 dunproducenter i Polen, Ungern och Kina – som står för den största delen av världsproduktionen – enligt egna uppgifter plockar dun från levande gäss, vilket är mycket plågsamt för fåglarna.

Dunet kan sedan hamna i Sverige via mellanhänder i Tyskland och Danmark. I EU är denna form av industrialiserat djurplågeri förbjuden.

 

Speciell gåsfarm

Efter förra veckans avslöjande hävdade Ikea – ett av de utpekade företagen i Sverige – att dun och fjädrar i produkterna till 100 procent är en biprodukt från matindustrin. På hemsidan lugnades kunderna: ”Dun och fjäder som Ikea använder tas aldrig ifrån levande djur.”

Ikea har en uppförandekod som reglerar att dun och fjädrar ska komma från döda djur. Och företaget garanterar att kontroll sker av att koden efterlevs hos leverantörer och underleverantörer.

Men på söndagskvällen berättade Kalla fakta att en av Ikeas kinesiske underleverantörer, Multi Glory Group, använder en mängd levandeplockat dun. Vid besök hos leverantören dokumenterar reportern med dold kamera en gåsfarm inriktad på just plockning från levande djur.

 

Pengarna tillbaka

En chef på Multi Glory Group uppger att företaget har cirka 8 000 underleverantörer. Att fullt ut ha kunnat kontrollera alla dessa har varit omöjligt för Ikea.

– Tyvärr, vi har litat för mycket på papperet hittills. I dag lovar vår information för mycket, medger Marianne Barner.

Ikea-kunder som nyligen köpt kuddar och täcken med dun kan få pengarna tillbaka eller byta in varorna. Men befintliga dunvaror plockas inte bort från de 253 varuhusen världen över.

– Skadan är ju redan skedd. Det viktiga är de djur vi kan hjälpa i framtiden, säger Marianne Barner och lovar att Ikea omedelbart ska se över sina inköpsrutiner och inleda ett förändringsarbete med andra intressenter:

– Men det kommer att ta lite tid, för det är en komplicerad bild.


Hund & Donken

Vi drog ut en sväng med hunden så att han skulle få springa lite , och efer det så drog vi upp till Donken och åt en sista gång innan GI bantning startar i morgon inför Turkiet resan =)


Turkiet

Jag nu har killen fått sin 25 års present av mig och det var en resa till Turkietför er som var nyfikna.
Vi drar iväg i April så det är ju en stund kvar men nu är det GI som gäller allså haha


Lite bilder från igår

Har haft fullt upp med kalas firande idag så har inte hunnit blogga men jag lägger upp lite bilder frå igår
Festen är i gång

Då är festen igng , jag visar ilder på baren innan allt tar slut och uppdaterar snart med bilder på övriga på festen

hej hej
Inköpet klart

Då har man solat , handlat och varigt och ngra andra inköp som nytt puder m.m
Nu är det städ som prio ,dusch och sedan är alla välkommna


Dax för städ.

Vaknade vid 11 av att Hassa skickar ett meddelande (buuuuuuuuu) =)
Men det var lika bra så jag kom upp .
Har nu druckigt kaffe och besvarat alla komentarer så nu är det bara att sätta gång med att fixa iordning för Kujtims Fest.

* Städa
* Fixa Sprit
* Tror jag ska löjla till det med ballonger (haha)
* Bålen fixar Dillo
* Musiken ( sasha eller Dario sitter ju alltid vid datan )
* Canapés

Aa det kommer att bli bra detta

Hörs om en stundBilder från kvällenJag och SiggePattiKujtim ( Killen )Zaja

Jag


Kalas hos Anna

Då firade vi Anna igår , det finns inte så jätte mycket att säga mer än att det var trevligt och att alla hade en jätte trevlig stund.
Smörgåstårta  och vanlig tårta =)
det mest underbara var att det var tre st olika hundraser på en 10 kvadratmeter yta på samma gång , Dobberman, pittbull och våran SchäferJobba ikväll


Ikväll är det jobb som gäller igen , månadens 27+ på Terrassen går av stapeln.
Ikväll så uppträder Nolltersex ett riktigt bra Coverband och dom kommer att uppskattas.
Det är roligt att jobba på 27+ pga att det är lite mognare publik.
Kommer att lägga upp bilder inatt eller i morgon på detta

Kram


Boosta din skönhet

Askungemask

En Askungemask är den flitiga partytjejens bästa vän. Den ger en omedelbart uppfräschande effekt och passar både före och efter ute-kvällen. Comos favorit är Clarins Beauty flash balm, 245 kronor.


Fuskfräscht hår

Hårstylisten Teresa Grundins bombsäkra tips när du inte hinner tvätta håret: "Använd ett torrschampo i hårbotten för volym och en glansspray för lyster." Prova Shine junkie från Bed head/Tigi, 180 kronor.


Nagelvård

Mjuka upp torra naglar och nagelband med en nagelmask som Peel off nail mask från Nail space/Deborah, 95 kronor.


Tvåveckors hälsokur

Undvik alkohol, koffein, socker och mjölkprodukter. Drick istället ett utrensande örtte och cirka två liter vatten om dagen, helst källvatten eller kokt vatten som fått kallna. Ät mycket frukt och grönsaker - särskilt avgiftande är grapefrukt, vitlök, blåbär, rödbetor och grönkål.


Vit penna

Enklaste sättet att trolla bort trötta ögon och ge illusionen av en klar blick är att måla med en äggskalsfärgad penna innanför inre ögonvrån. Prova Eye pencil från Silky eyes / Helena Rubinstein i färgen Moondust, 155 kronor.


Tonad dagkräm

Blek och livlös hy förbättrar knappast dagen efter humöret. Med en lätt tonad dagkräm blir hyn återfuktad och får nytt liv. Du får en fin jämn färg och lyster, utan att du känner dig för sminkad. Cosmo gillar Tinted moisture care från Young/ Nivea visage, 68 kronor.


C-vitamin

C-vitamin stärker huden och ger den en fin lyster. Vita C max Instant facial från Jason, 409 kronor, är som en snabb ansiktsbehandling. Den polerar bort döda hudceller, sätter igång blodcirkulationen och återfuktar huden.


Meditation

Forskningen har kunnat bevisa att meditation inte bara hämmar stressens psykiska effekter, utan även de fysiska. En amerikansk studie har till exempel visat att de som mediterar regelbundet har bättre motstånd mot infektioner.


Kylande ögonkräm

Minska svullnaden runt ögonen med en svalkande ögonkräm som lugnar huden och dämpar trötthetstecknen. Du kan även svalka huden med kalla gurkskivor. Prova Iceeye creme från Make up store, 355 kronor.


Rosiga kinder

Ge ansiktet fin fräschör genom att svepa ett rosa rouge på kinderna. Dutta även lite över tinningarna och
näsan. Prova Wonder blush i färgen Goddess från Make up store, 135 kronor.


Concealer

Täck mörka ringar under ögonen med en concealer. Välj en krämig variant som tränger in i huden - en tung concealer tynger ner ögat och får dig att se ännu tröttare ut. För extra bra täckning ska du använda en rosa ton. Glöm inte att applicera concealer på ögonlocken, närmast nedre franslinjen ochpå näsbenet närmast inre ögonvrån också. Prova Doublewear Stay in place concealer från Estée Lauder, 155 kronor.


B-vitamin

Efter en lång period av festande kan kroppen behöva extra vitaminer, så ta gärna ett tillskott av B-vitaminkomplex
som bygger upp kroppen. Prova Vitamin B50, 88 kronor, som finns att köpa i hälsokostaffären.


Ljusreflektioner

En makeupprodukt med ljusreflekterande pigment är din bästa vän när du behöver fräscha upp ansiktet och få lite lyster. Prova Under eye brightener från Smashbox, 240 kronor.


Hårrensning

Efter en längre periods användning av stylingprodukteroch värmespolar blir håret gärna platt och livlöst. Då är det
dags för en djupverkande rengöring.
Detox-it shampoo från Toni & Guy, 100 kronor, tar bort alla rester från inbitna
stylingprodukter. Följ upp med en intensiv hårkur för att tillföra håret fukt och glans.


Strålande hy

Får du inte din skönhetssömn ser hyn
lite livlös ut. Det kan du åtgärda genom att återfukta huden och sedan applicera en highlighterkräm för att skapa en skir lyster. Prova The Body shop Tinted glow enhancer, 179 kronor.


Vad är ditt bästa skönhetsknep?


Nickelback


20,00

Klockan 20,00 så ska jag iväg till Anna och fira henne på hennes stora dag .
Nu har jag duschat och ska fixa mig så tar jag nog en sväng med vovven innan jag drar

Grattis Anna

Då har man vaknat upp ätit frulle och åkt iväg till jobbet .

Nu blev det ett sent morgoninlägg men det får gå .

Nu har jag för sista gången gjort lite justeringar angående

 Killens 25 Års present men nu ska det vara klar , men nu

 längtar jag tills jag kan berätta vad det är men men den dagen ,

 den dagen.

Idag Fyller Anna år så henna grattar jag med ett Hipp Hipp Hurra ,

 ska åka till henne ikväll och fira henne måste bara hitta den perfekta

presenten  innan det är ju inte direkt så man kan ge henne blommor

 i.o.m att hon är ägare till blomsterbutiken Amaryllis .


Hörs senare


Vovven

Då har jag varigt ute på en lång promenad med Fezz och det har börjat snöa utde det var ju mysigt.
Är det nu man ska dra till backen för att åka bräda haha
Men nu börjar det bli dax för att gå och lägga sig .
Killen sitter brevid i soffan och spelar Wii och pratar med sig själv haha
Har ni provat att spela Wii och vilket spel tycker ni bäst om ?Den sista bilden så slickar han sig om munnen på så det ser helt konstigt ut =)

Middag & Greja

Då var det dax att lista ut vad man ska ha till middag idag då hmmmmmm har ingen aning vad det ska bli men man får väll kolla vad frusen har att erbjuda.

Sedan ska jag fixa lite med kläderna , tvättade igår och nu ska allt in i garderoben igen =(

Tänk om man kunde ha en husa som sysslae med detta =)

Angående killens 25 års present så kan jag inte berätta vad det är än för han läser min blogg och då kommer han att få reda på detta haha så det går ju inte .

Men håll till ro han kommer att få den på söndag så då kan jag skriva vad det är.

Det är något stot =)
Present

Ja då har man varigt duktig och kommit på och fixat killen 25 års present


Relion

Då har man suttit på webben med sin första relions lextion .
Känner att detta kommer att  bli bra .
Det var inte alls många i klassen så det kommer inte att bli några problem att få sin röst hörd här känner jag

Bara att plugga på när boken kommer nästa vecka


One tree hill & mackor

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill och äta varma mackor och bara ta det lite lungt efter jobbet =)
Lunchen är toppen

Idag åkte jag till salladsbaren och plockade hem en Kycklingsallad till lunchen , aa det är faan pinget som slår det stället


Wii Tennis

Jag och Lindore drog igång en tunering på Wii och det var Tennis som var i fokus , jag kan säga att efter många skratt att det blev lika
Lindorejag

Det blev bräda

Jag det blev att vi åkte upp och åkte jag och Kujtim och resterande av gänget var med.JagJohan , Kujtim , MujoKujtimoch jag igen

Bräda eller inte bräda

Den stora fråga nu är om vi ska åka bräda eller inte ........ vi får avvakta och se


Älska din kropp naken !!!

Gömmer du dig under täcket när det är dags för action? Inte längre. Cosmo visar hur du lär dig älska din kropp au naturel.  

Byt tankar
Träna på att uppmärksamma när de negativa kroppstankarna dyker upp, och byt ut dem mot positiva. Till exempel: "Wow, vilka fantastiska bröst jag har!". Det kan kännas konstigt i början, men träna om och om igen, och du kommer att se resultat!

Klä dig rätt under
En urtvättad behå eller ett par slitna stringtrosor, är ingen höjdare för ditt nakna självförtroende. Unna dig själv att lägga några hundralappar på fina underkläder. Ett par söta sidenshorts är både trendiga och smickrande för figuren.

Ge din kropp kärlek
Varje kväll innan du går och lägger dig, smörj in dig med en väldoftande kroppskräm. Gör det långsamt och massera kroppen samtidigt. Det gör att du omedvetet signalerar till dig själv att din kropp är värd att tas hand om.

Nudist - javisst!
Att försöka undvika att du - eller din kille - ser dig naken gör dig bara ännu mer osäker. Ett lite annorlunda tips: Träna på att gå runt naken hemma. När du går förbi spegeln, passa på att ge dig själv ett stort leende. Det gör dig mer bekväm och självsäker. Glöm bara inte att dra för gardinerna...

Var realistisk
Stirrar du dig blind på andra tjejers celluliter eller små bröst? Antagligen inte. Därför kan vi nästan garantera att ingen annan tänker så om dig heller. Påminn dig själv om det nästa gång du tror att andra stirrar.

Fake it 'til you make it
Skillnaden mellan en tjej och en gudinna har ingenting att göra med utseendet. Nej, skillnaden ligger i att den senare älskar sin kropp - och det märks. Nästa gång du vill krypa under täcker när ni ska ha sex, låtsas att du är en sexgudinna med skimrande hud, glänsande hår och fantastiska former. För fast du inte vill inse det: det är så du ser ut i hans ögon!


Kalas hos Hikki

Då har jag varigt på kalas hos Hikki som fyller år
Alla var där så det var roligt att träffa allaDet var ju synd att inte Kujtim var där men han jobbade ju


Frukost och promenad

Då har jag varigt ute med Fezz på en promenad.
Nu är det dax för frukost
Rostade mackor och the


Terrassens bakdörr

Ja här har vi nu lite bilder från jottet igår.
Det var ganska mycket folk så det belv lite dra .Emil , Marcell, KujtimJag , En glad MarcellEmil , jag , MarcellKujtim

RSS 2.0