Fake or Real !!!

Vårt samhälle är det vi själva som bygger upp och vi kan inte klandra andra på att det är som det är där ute.
Prylfixeringen är större än någonsin, kom ihåg när man vad hur nöjd som helst när man fick sin första bandspelare i julklapp, en dubbeldäckare så man kunde kopiera en kassett till sin polare som man satt och spelade in till trackslistan på P3 på Lördagar.
Eller att man bara hade VHS Videon och det var spännande att gå till Videobutiken och hyra en film.
Man tog lång tid på sig att välja för man visste att det skulle gå ett tag tlls man skulle hyra en igen för man var mer ute och sprang än att sitta hemma och glo på TV.
Nitendo 8 bitars ägde och alla som var nått hade även en Game Boy.
Tekniken har gått fort framåt och från att man skaffade sin första mobil telefon som man bara kunde ringa på och max spela lite snake och kostade 20kr min att ringa på tills att idag har alla en smartphone av något slag så man binder upp sig med ett behov som man igentligen inte behöver men jag kan stolt erkänna att jag är sjukt beroende av min Iphone.
Skulle jag glömma den hemma så skulle jag bli helt förstörd spelar nog ingen roll vart jag är så skulle jag på något sätt att försöka komma hem och hämta den.
Samma gäller utseenden , förr när jag gick till skolan på gymnasiet så körde jag tre år i min Kik overall med håret i en tofs och naglack var nått man tog på sig om man skulle ut på fest.
Den första vadderade BH kom på gymnasiet innan det var det sportbh som gällde och fanns inget löshår.
Förstora läppar eller bröst faans inte på kartan, plus att på den tiden om man ville ha stora fina ögon fransar så talkade man dom innan ( vet ej riktigt hur för har aldrig gjort ) man målade dom så såg dom riktigt stora och fina ut tydligen.
Jag blir glad av att både tjejer och killar lägger ner så sjukt mycket tid på att se vackra ut ,det blir ett finare samhälle plus att ögongodis är aldrig fel, men i nutid så lägger man ner sjukt mycket pengar på hur man ser ut.
Både kläder och smink ,smycken , botox, lösnaglar , bröst ect kostar en mindre förmögenhet när det kommer till tjejer, finns ju givetvis killar som sminkar sig och plastikopererar sig men majoriteten är väll tjejer i denna stad.
Finns inte många tjejer kvar som inte har nått fake på sig på ett eller annat sätt.
Klart man har provat både löshår och lösnaglar men man kan ju inte kamma håret när man har löshår hur illa är det , känndes som hret nästan möglade under och i hårbotten ( värt att tänka på ) och lösnaglar var ju mysigt ett tag men kom på ganska snabbt att det kostar ganska mycket pengar plus att dom växer ut snabbt och blir jätte långa så man känner sig mer eller mindre som ett luder i dom flesta sitvationerna.
Nu är det hur jag känner inte hur alla känner men jag håller mig ala natural än så länge för börjar att känna mig ganska unik med det.
Bilderna nedan visar på alternativ på en Proffsbloggare/amatörbloggare
Allså bevisat  av pengar blir man fulare !!!!!!
 

 

 

 
 
Trackback
RSS 2.0