Jägare eller Byte Del 1

Tiden har förändras en hel del när det kommer till hur man som tjej  hanterar olika relationer till killar, så jag tar allt från början.

Jag kom ihåg när man gick i grundskolan typ femte eller sjätte klass och tjejkompisen fick fråga chans på en kille åt en på en rast i skolan
Efter det så var det tjejkompisen som såg till att allt annat hände åxå.
Det skulle bytas halsband med namn på som man köpte på Marken för 40 kr och skulle man ha myskväll så var det hon som frågade om han ville hänga med.
Det var ett gäng från samma årskull som åxå var tillsammans  som satt och kollade på film och i slutet av kvällen så slutade det med att alla par under spänning skulle pussas medans alla andra bar tittade på.
Det kanske var fem par sammanlagt med det pirrade i magen och man skämdes endel men gud så gulligt det var nu när man tänker efter.
Man gick hand i hand på Diskon som var i matsalen på skolan och hoppades på att man skulle vinna danstävlingen så man skulle få dansa Lambada dansen inför alla med just sin kille.
Allså det var gulligt på den tiden
Nu är ju jag en aning äldre än 20 år idag men vad hände med denna tekniken egentligen för dagens samhälle.
Det känns som att tjejer inte tycker att något är heligt längre.
Av naturliga orsaker så ska en kille playa mer än en tjej idag och ju mer en kille ligger runt ju bättre är det.
Precis som om det vore så att tjejer tänker faan han måste vara bra i sängen så mycket han ligger.
NOT tjejer stämmer inte alls.
Ju mer en kille ligger,  jag säger inte att han blir dåligare men han lägger kanske inte ner så jävla mycket energi för att få just en random tjej att njuta lika mycket som han skulle göra om han var i ett förhållande.
Ju LÄTTARE bytet är att få , ju lättare gör han det FÖR SIG att komma,  för det är typ hela poängen.
Hoppas att ni tjejer hängde med i den svängen och att ni hann komma för jag hoppas att det är poängen för att ni drog med killen hem är för att NIi behövde ligga inte för att HAN behövde.
Dealen med att man drar med killen hem för att han är snygg, polaren låg med han vill åxå prova, kanske finns chansen att vi blir ihop nu när vi legat ect, kanske inte är dom bästa varianterna men förstår att ni gör det men ni kommer inte få ut så mycket utav det.
Klart man ska ligga som tjej men skaffa er en bra KK istället för att suga av killar på muggen på något sunkit uteställe eller supa ner er mer än vanligt för att få modet att dra med en kille hem.
Sexet kommer ju inte bli så jävla bra ändå så han känner GOD DAMN detta vill jag göra igen utan det enda han ligger och undrar över när han vaknar på morgonen är vad faan är hon kvar för, gå nu så jag kan starta min dag.
Och om det skulle vara så att han vill att ni ska ligga kvar så lär ni märka det.
Komentera gärna detta inlägget vad ni tycker , var anonyma om ni vill känner bara att det vore roligt om andra tycker till
Forsättning följer ..............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0