Taggar mat !!!

Liten portion mat innan fotbollsträningen


Coffee !!!

Sitter och bränner tid på wayne's coffee


Kul med Tandvärk !!!

Nu har mina tänder hållt på och stökat ett tag och det gör ont överallt så det var dax att ringa in akut nu och få detta fixat så bra det går under julomständigheterna.
Att jag har ont bokstavligen i halva munnen kunde dom inte svara på för tydligen, så är det så att om man har problem i en tand så kan det göra ont överallt.
 
I eftermiddag smäller det iallafall och till Skövde får man tydligen åka när man ska fixa tänderna dan före dopparedagen så vi passar på att åka dit och shoppa och fika lite innan 
 

Julkväll med tjejerna !!!

Vi hade en julklappskväll hos Linda idag och det var ju intressant vad man skulle få i julklapp.
Man skulle köpa två st julklappar för 25 kr st sedan skullle vi slå en tärning och den som får 5 an först skulle  få välja julklapp först.
Det var jag ,Nattis Linda jansson och hennes två pojkar och Cissi.
Lillgrabben William fick en femma först och fick välja och han tog det paketet som såg mest spännande ut sen rullade det på.
Jag själv gjorde ju det grymma misstaget och tog paket som Cissi hade köpt på ÖB och det innehöll diskborstar och diskmedel , kände mig lätt grundlurad med tanke på att jag lagt ner hela 10 minuter i går i Skövde på mina klappar haha.
 
Sedan var det Instagram för hela pengen 
 
 

RSS 2.0