Party !!!


Drinking !!!

Det blev en fräser såhär på fredags natten när man ligger i soffan och glor på burken .


Twilight part 2

 
 

Hår styling !!!!

När man som tjej ska spara ut sitt hår så måste man använda sjukt mycket olika prodkter i sitt hår för att göra att det håller en bra kvallitet.
Inpackning minst en gång i veckan är ju ett måste sen måste man använda sig av bra tvätt produkter till håret som inte sliter allt för mycket på det , dom bästa köpen gör du givetvis hos din frisör som kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för just ditt hår.
 
När man ska styla det så måste man avända sig av en kräm i botten (värmeskydd) som gör att man inte sliter på håret när man ska platta,locka och blåsa det.
 
Men har man sådan tur att man har lite självlockar ihåret som gör att man princip kan duscha och gå som jag då har säger mina vänner så måste man skaffa sig en riktigt bra glans produkt som kan kan slänga i håret som 
gör att det ser uber stylat ut fast man inte har mer än kammat håret.
 
Då har Kerastase uppdaterat sin glans olja till håret Elixir Ultime som gör att håret får en extrem glans kan läggas i vått eller torrt hår.
Så är du en tjej som tränar mycket och vill slippa styla håret varje gång du duschat så är denna produkt den bästa för dig , tyvärr så är den ju lite dyr  kostar 359 kr i affären men du kan beställa den på www.lyko.se för 293 kr 
 
 
 
 

Sjuk !!!

Alltid lika jobbigt när man börjar känna av att man är påväg att få en brak förkyldning och jag är nu mitt uppe i denna .
Jag hoppades på att den inte skulle bryta ut fullt ut men så fel jag hade med det för nu sitter jag är med näsdukar och nässpray men imorgon är en annan dag och jag hoppas att jag kan börja få tillbaka smaklökarna då för nu har jag tyvärr inga och jag kan äta hur mycket som helst  i.o.m att jag inte känner några smaker så blir jag lixom inte tillfredställd med nått =(
 
Natti Natti på er =)
 

RSS 2.0