Utgång !!!

Kl är 22:30 och vi ska ut. Fungerar det och gå ut i mysbrallan i falköping . Observera Fezz ögon bakom :)


Grogg !!!

Grogg med Cissi bilden säger mer research i falköping ikväll :)


Gymmet med Daniel !!!


Mangos !!!

Vi drog iväg till Skövde en sväng ikväll och åt lite fin middag på Mangos rekommenderar starkt Mangos grill tallrik var riktigt god en bit oxfilé en bit fläskfilé och en bit kyckling med en smarrig sås vi inte kunde komma på vad den smakade men ljuvligt god sen blev det kaffe på Pims


Vad är 3 an ???

Jo min och Bessis power promenix .
Ruggigt dåliga bilder vi tar :)


Frullen !!!


True story


Klirrat !!!

Nu är det klirrat pappa har köpt en löpmaskin . Nu kan jag slå tre flugor i en smäll , hunden kan vara i trädgården jag hälsar på pappa mesans jag springer.

Detta kan ju inte bli bättre :)


Dinner !!!

Kujtim är äntligen hemma från halmstad och ville Provade ännu ett recept idag med kotlettrad i någon knepig men god sås och till detta blev det en grönsallad.

Allt alla konsten av GI


Power !!

Var ute på årets andra power runda med Bessi .
Passade på att handla lite hårfärg på vägen som får landa i mitt hår under helgen.
OBS!! Riktigt suddig bild men det är ju en bild :)


Snurrar runt !!!

Nu när Kujtim har varigt i Halmstad ett par dagar och jag har sovigt själv på nätterna så kan vi nog konstatera att det är K som snurrar mest när han sover för täcket brukar ligga överallt och ingenstans när vi sover där båda två :)


Smack !!!

Denna middan satt den men det var Jesus sista måltid för nu ska jag tydligen börja träna med min kära bror som ska TP à mig iform.


Stora äpplen !!!

Skulle hjälpa Anna att dekorera lite i affären så mesans Anna ställde ut sakerna så sprang jag fram och tillbaka och letade fina saker att dekorera med och ropade imellan varven till Anna om hon ville ha vissa saker som jag var osäker på . Jag hittade ett stort vitt äpple som jag ropade om hon skulle ha och hon ropade ja tillbaka . Sen hittade vi en hel låda med små äpplen som vi tyckte skulle vara fin i en speciell ställning hon har sen  rullade tiden på . Jag stod och letade efter krukor när jag hittade ett stort äpple till och ropade högt till Anna hittade ett äpple till vill du ha det - aa ropade hon tillbaka sen direkt efter hittade jag två till och ropade - hittade två till vill du ha dom åxå - aa ropade hon så jag ställde fram dom i en rad och gick tillbaka till andra sidan och letade och efter ett tag hörde jag ett asgarv då trodde Anna att jag menade små äpplen inte stora aa hade ju varigt betydligt roligare om man varit där men vi skrattade länge åt det . Tog en bild så ni kan få lite förståelse för hur chockad Anna blev när hon trodde det var små äpplen som kom :)


Härliga vår med Dior


RSS 2.0