Fezz kan handla


Och sen kom semlan !!!

Man ska inte ha en sådan snäll syster som jag har som verkligen bakade hemma semlor till oss när vi kom på fika.
Tror att hon gör det bara för jag kör GI och är rädd för jag ska bli smalare än henne


Quesadillas !!!

Quessadillas med tomat , rödlök, ost och kyckling med lite lime, balsamvinäger och koriander

Mumma !!


Kom på hemmagjorda semlor !!!

Syrran skrev kom på hemmagjorda semlor och nät vi väl kom upp så står detta på bordet ( lurade ) tydligen nått fel på degen haha


Clump Defy !!!

Tänkte att jag provar en ny mascara så köpte nya från Max Factor den har en böjd tät borste som ska göra att den fördelar fint på fransarna utan att det klumpar sig och det gör den , fast under står det även false lash effect och där kände jag att dom inte riktigt levererade.
Med tanke på borsten så ger den inte ifrån dig mycket färg och krävs ju att den gör det för att få fylliga fransar så där går denna bort om det är falska effekten man är ute efter. Men perfekt till en helt vanlig vardags sminkning.


Frukost !!!


GI pajen !!!

Finns inte en gnutta mjöl i denna pajen och mumsig som tusan


Redbull eller blåbull !!!

Sitter på ett möte på jobbet en måndag och känner att ögonen börjar trilla ihop och den ena efter den andra börjar att gäspa och alla vet ju att det smittar av sig när dom äntligen säger att vi ska ta ett break. Jag springer snabbt bort till varuautomaten och slänger i två guldpengar och det ramlar ner en efterlängtad red bull . Jag greppar den snabbt och går tillbaka till mötet och sätter mig . Efter en liten stund tar jag tag i burken och ska precis knäppa upp den när jag till min stora förvåning , burken är helt blå sen står det nått om blue edition på och läser snabbt i bak på burken ' BLÅBÄR ' men vad i helvete då visar det sig att det inte alls är red bull utan blåbärs red bull inte samma sak i detta läget men den funkade det var ju koffeinet jag var ute efter


Så jävla bra Ryska Maffian i skarpt läge

 

KILLAR SOM NEGGAR !!!!

KRÖNIKA: Om alla killar som säger att man är ful för att de själva är osäkra och små.
 
Ni har hört om The Game va? Det är klart ni har. Denna bok och detta begrepp som har tagit över stora delar av singelvärlden. Som används av killar världen över för att få en tjej att falla. En viktig punkt i The Game är neggandet. Det går, enkelt beskrivet, ut på att en kille ska nedvärdera en tjej med små otrevliga ord när man minst anar det. Ofta är det han säger inte elakt rakt ut, men det ligger en underliggande låg nivå i det han säger som sårar. Det kan till exempel vara "Vad gulligt ditt ansikte är, trots din näsa.". Han säger att du är söt, men indirekt säger han även att din näsa är ful vilket gör dig liten och osäker i hans närvaro.
 
Det värsta med den här tekniken är att den fungerar på osäkra tjejer, eller om någon lyckas träffa en osäker punkt. Jag har åkt på den själv flera gånger. Flera gånger har jag bara skrattat, ryckt på axlarna och lämnat en kille och hans idiotiska kommentar bakom mig, men inte alltid. Ibland sätter det sig. Naturligt så har jag blivit tryggare i mig själv med åren, men när jag var yngre kunde jag falla för den här tekniken. Någon som sa att man hade lite mjuk mage men sen ändå ville vara med en, trots den där mjuka magen, då blev man glad över att han ville ha en i alla fall. Jag rynkar på ögonbrynen när jag skriver detta för att det är så sjukt. Nu är jag lite äldre vilket betyder att en kille kan säga att jag har mjuk mage eller stor näsa och då går jag helt enkelt där ifrån. Jag tänker inte lägga en minut av mitt liv på någon som behandlar mig så.
 

För min egen del skäms jag väldigt mycket åt alla de killar som använder sig av tekniken att negga tjejer. Det är en metod som bara tas till av osäkra människor och jag tycker innerligt väldigt synd om människor som måste trycka ner andra för att må bra själva. Jag hoppas att de en dag inser hur de har behandlat människor och skäms lika mycket som jag gör för dem.

Att ragga upp någon bör göras med respekt, ödmjukhet och passion. Inte otrevliheter och respektlöshet. Tänk på det när killar raggar upp er på stan. Att det bör göras med klass och värdighet. Det är ni värda.

 

Källa:INSPO

 


Då var det avklarat !!!!

Då var Powerwalken avklarad och det var riktigt skönt ute idag.
 
Har lagat GI-Middagen som tyvärr ligger i lunchlådan nu ville ju helst att man kunde göra en fin bild att lägga upp men tar en bild ur GI-Recept boken som jag har köpt och lägger upp idag.
 
Ha en bra dag alla !!!
 
 
 

Lindex Levererar !!!


Mitt senast inköp !!!!

Alla måste springa till Lindex och köpa dom nya Skinny Jeansen som finnas att köpa 
kostar bara 199 kr och sitter som ett smäck .
Blev en ur skön tröja åxå som passar till det mesta 149 kr 
 

GI kakan !!!

GI kakan med bär och annat gott !!!!


RSS 2.0