KILLAR SOM NEGGAR !!!!

KRÖNIKA: Om alla killar som säger att man är ful för att de själva är osäkra och små.
 
Ni har hört om The Game va? Det är klart ni har. Denna bok och detta begrepp som har tagit över stora delar av singelvärlden. Som används av killar världen över för att få en tjej att falla. En viktig punkt i The Game är neggandet. Det går, enkelt beskrivet, ut på att en kille ska nedvärdera en tjej med små otrevliga ord när man minst anar det. Ofta är det han säger inte elakt rakt ut, men det ligger en underliggande låg nivå i det han säger som sårar. Det kan till exempel vara "Vad gulligt ditt ansikte är, trots din näsa.". Han säger att du är söt, men indirekt säger han även att din näsa är ful vilket gör dig liten och osäker i hans närvaro.
 
Det värsta med den här tekniken är att den fungerar på osäkra tjejer, eller om någon lyckas träffa en osäker punkt. Jag har åkt på den själv flera gånger. Flera gånger har jag bara skrattat, ryckt på axlarna och lämnat en kille och hans idiotiska kommentar bakom mig, men inte alltid. Ibland sätter det sig. Naturligt så har jag blivit tryggare i mig själv med åren, men när jag var yngre kunde jag falla för den här tekniken. Någon som sa att man hade lite mjuk mage men sen ändå ville vara med en, trots den där mjuka magen, då blev man glad över att han ville ha en i alla fall. Jag rynkar på ögonbrynen när jag skriver detta för att det är så sjukt. Nu är jag lite äldre vilket betyder att en kille kan säga att jag har mjuk mage eller stor näsa och då går jag helt enkelt där ifrån. Jag tänker inte lägga en minut av mitt liv på någon som behandlar mig så.
 

För min egen del skäms jag väldigt mycket åt alla de killar som använder sig av tekniken att negga tjejer. Det är en metod som bara tas till av osäkra människor och jag tycker innerligt väldigt synd om människor som måste trycka ner andra för att må bra själva. Jag hoppas att de en dag inser hur de har behandlat människor och skäms lika mycket som jag gör för dem.

Att ragga upp någon bör göras med respekt, ödmjukhet och passion. Inte otrevliheter och respektlöshet. Tänk på det när killar raggar upp er på stan. Att det bör göras med klass och värdighet. Det är ni värda.

 

Källa:INSPO

 


Kommentarer
Postat av: Sarah Persson

Det där känner jag igen, the game! Det är ju sjukt att man gör så. Men tack så mycket :)

Svar: aa visst är det sjukt men stämmer ju på pricken =)
Josefina

2013-03-04 @ 17:57:52
URL: http://justmesarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0